Genomineerden Gouden Spreekbuis 2020 bekend

0

Florius, Aegon en ING zijn genomineerd voor de 23e editie van de Gouden Spreekbuis Hypotheekverstrekkers. De genomineerden zullen hun nominatie moeten onderbouwen voor een driekoppige jury.

De nominaties voor zijn gebaseerd op de resultaten uit de Imago Blauwdruk Hypotheekverstrekkers van Blauw Research. In dit onderzoek worden de prestaties van hypotheekverstrekkers gemonitord onder hypotheekadviseurs op het gebied van merkontwikkeling en dienstverlening.

Florius, Aegon en ING hebben op basis van de meest recente onderzoeksresultaten de meeste vooruitgang en de hoogste score geboekt. De belangrijkste meetpunten daarbij zijn: bekendheid, imago, voorkeurspositie en dienstverlening. In 2018 won ABN Amro de Gouden Spreekbuis Hypotheekverstrekkers en in 2019 was Aegon de gelukkige.

Jurering Gouden Spreekbuis

De genomineerden worden uitgenodigd om begin oktober hun nominatie te onderbouwen voor een driekoppige jury, die uiteindelijk bepaalt welke van de drie genomineerde verstrekkers de award wint. De jury neemt de onderzoeksuitkomsten natuurlijk mee in haar beoordeling en kijkt daarnaast ook naar andere criteria.

Dit jaar zal er in het bijzonder aandacht zijn voor de manier waarop verstrekkers omgaan met betalingsproblemen van klanten in tijden van crisis.

De jury voor de Gouden Spreekbuis 2020 bestaat uit: Michiel Meijer (algemeen directeur Van Bruggen Adviesgroep), Nico Stolwijk (manager belangenbehartiging Vereniging Eigen Huis) en Carla Muters (bestuurslid bij Nationale Hypotheek Garantie).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.