Geen handtekening meer nodig bij kredietvoorstel Venn

0

Het indicatieve kredietvoorstel bij Venn Hypotheken hoeft vanaf vandaag niet meer worden voorzien van een handtekening. Alleen het bindend kredietaanbod moet voortaan nog ondertekend worden.

Met deze stap wil Venn Hypotheken het hypotheekproces sneller en makkelijker maken. Naast het zetten van de handtekening waren de klant en de hypotheekadviseur ook tijd kwijt aan het inscannen en uploaden van het kredietvoorstel.

“De hypotheekadviseur moet zijn klant opvolgen en klanten moeten de beschikking hebben over een printer en scanner. Of de klant moet tijd maken om op kantoor langs te komen. Eigenlijk heel onlogisch als je bedenkt dat wij alleen een handtekening nodig hebben voor het bindend kredietaanbod. Door deze vereenvoudiging van het proces, besparen adviseurs en hun klanten veel tijd en gedoe”, legt directeur Peter Arrazola uit.

Venn Hypotheken introduceerde eerder al de gepersonaliseerde video voor hun klanten. In twee minuten zijn zij op de hoogte van de opbouw van de eigen hypotheek, de rente en de mogelijkheden van rentekorting.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.