Duurzaamheid: een thema voor de komende decennia

0

Morgen, donderdag 31 augustus, vindt de laatste uitzending plaats van de HBC en VCN Summerschool. Hierin bespreken Harrie-Jan van Nunen (VCN) en Hans Buursink (Nationale-Nederlanden) de kansen voor adviseurs rondom het verduurzamen van de woning.

Deze Summerschool start donderdag 31 augustus om 12:00 uur

Duurzaamheid verdwijnt nooit meer van de agenda. Dat is de stellige overtuiging van Hans Buursink, Head of Hypotheken & Consumptief Krediet bij Nationale-Nederlanden. Het verduurzamen van je huis biedt mooie kansen voor adviseurs om een belangrijke rol te spelen voor zijn/haar klanten. Je kunt actief helpen bij bewustwording, oriëntatie van de mogelijkheden, activatie, faciliteren en nazorg bij het duurzaam maken van hun woning. Harrie-Jan van Nunen bespreekt met Hans Buursink de nut & noodzaak van verduurzaming en hoe jij jouw steentje hieraan kan bijdragen.

Mis deze Summerschool dus niet en schrijf je hier in.

De netto opbrengst van de VCN Summerschool gaat naar het zwemevent ‘We duiken er weer in’ ten behoeve van Stichting ALS.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.