Beheeroplossingen Moneyou verre van basic

0

Life events hebben vaak een grote financiële impact op het leven van consumenten. Met slimme beheeroplossingen wil Moneyou er zijn voor hypotheekklanten die met impactvolle gebeurtenissen te maken krijgen.

“We moeten er ook zijn voor de klant op de momenten dat het even wat minder gaat”

Moneyou staat in de adviesmarkt vooral bekend als aanbieder van de ‘basic’ Moneyou Hypotheek met heldere voorwaarden en een scherpe rente. “Dat klopt ook. Maar niet iedereen weet dat we tegelijkertijd veel slimme oplossingen bieden aan onze klanten”, vertelt Jona ter Meulen, Product Owner & Senior Marketeer Customer Experience bij Moneyou. “Zo is er bij ons veel ruimte voor beheermogelijkheden bij life events, zoals scheidingen en financiële problemen.”

Proactief klantbeheer

Beheer van bestaande klanten is in de huidige hypotheekmarkt natuurlijk een hot item. “Maar bij Moneyou gaat het niet alleen maar over het voeren van proactief klantbeheer”, vult Manager relatiemanagement Edwin Janssen aan. “Ook het leveren van continuïteit en betrouwbaarheid is belangrijk voor onze klanten. De klant gaat een langdurige relatie aan met ons en met de adviseur. Dat betekent dat wij er als hypotheekverstrekker ook moeten zijn voor de klant op de momenten dat het even wat minder gaat. En daarmee ook voor het intermediair.”

Klik hier om (gratis) het hele artikel te lezen

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.