ABN Amro via Hypotheek24.nl

0

Met ABN Amro weet Hypotheek24.nl de elfde geldverstrekker aan zich te binden. Het is de eerste grootbank die zich aansluit bij de online hypotheekregelaar. Consumenten kunnen vanaf vandaag bij Hypotheek24.nl de hypotheken van ABN Amro afsluiten.

Chris Oosterling, salesmanager bij Hypotheek24.nl, ziet de vraag naar het online en op afstand kunnen afsluiten van een hypotheek toenemen. Ook het aantal geldverstrekkers die het online hypotheek afsluiten mogelijk maken neemt toe.

Snelheid

Volgens Mark Groenendijk, hoofd Commercie ABN Amro Intermediaire Verkoop, sluit de werkwijze van Hypotheek24.nl aan op de intermediaire services van de bank. “We zijn enerzijds ‘bespreekbank’ voor complexere zaken en anderzijds bieden we snelheid waar het kan. Want als alle benodigde gegevens en dossierstukken compleet digitaal bij ABN Amro aangeleverd worden, kunnen wij desgewenst binnen 24 uur een bindende hypotheekofferte afgeven.”

Ruime keuze

Naast ABN Amro zijn ook de producten van Aegon, Argenta, ASR, bijBouwe, Centraal beheer, Conservatrix, Hypotrust, MoneYou, Munt en Lloyds Bank beschikbaar.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.