SNS geeft korting bij combineren producten

0

SNS geeft klanten vanaf 1 april 2017 kortingen als zij hun betaalrekening combineren met een spaarrekening, inboedelverzekering of SNS Hypotheek. In de toekomst zal het combinatievoordeel worden uitgebreid met meer producten.

De financial stelt klanten middels SNS Combinatievoordeel extra te willen belonen als zij naast hun betaalrekening ook één van bovengenoemde producten bij de bank afsluiten. Het combinatievoordeel bestaat uit 0,1% meer spaarrente, 20% premiekorting bij een inboedelverzekering en 0,25% rentekorting op een hypotheek met vaste rente. Overigens gold wat betreft de hypotheek al langer dat SNS 0,25% rentekorting geeft, als de hypotheek vanaf een betaalrekening van SNS wordt betaald.

Klanten krijgen combinatievoordeel automatisch als zij hun betaalrekening regelmatig gebruiken, elke maand hun inkomen storten en minimaal tien bij- of afschrijvingen hebben. Alle klanten die recht hebben op combinatievoordeel krijgen hier bericht over en hoeven daar zelf niks voor te doen.

“In de bankenwereld is het vaak verplicht om een betaalrekening te openen als je een verzekering afsluit. Dat is bij ons nooit zo geweest en dat zal niet veranderen. We waarderen het als klanten naast hun betaalrekening ook andere geldzaken bij ons onderbrengen. Wij willen klanten daar ook iets voor teruggeven”, zegt Patrick Kuijsters, Directeur Marketing en Online bij SNS.

“Om combinatievoordeel voor de grootst mogelijke groep relevant te maken, hebben we drie meest voorkomende combinaties gekozen. In de toekomst breiden we het combinatievoordeel uit met nog meer producten”, aldus Kuijsters.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.