Knab verbreedt aanbod zakelijke financiering

1

Naast de al bestaande Knab Crowdfunding komt Knab met een breder aanbod van financieringen voor ondernemers. Hiervoor wordt samengewerkt met een aantal advies- en financieringspartners: European Credit Partners (ECP), Qredits, SVEA en Voldaan.

Het grootste gedeelte van de financieringsaanvragen die bij Knab Crowdfunding binnenkomen zijn ondernemers met een liquiditeitsbehoefte om groei te financieren. Maar crowdfunding past niet bij iedere situatie, zegt Remko Jansen van Knab Crowdfunding. “Samen met deze partners kunnen we nu een duurzame financieringsoplossing op maat zoeken die past bij een financieringsbehoefte.”

Partners

ECP biedt ondernemingen met groeipotentie een asset based financieringsoplossing. Qredits is onder aanvoering van het Ministerie van Economische Zaken opgericht om startende en bestaande ondernemers te financieren tot 250.000 euro. Svea Finans koopt b2b facturen van ondernemers en betaalt tot 98% hiervan binnen 24 uur uit. Voldaan koopt facturen van mkb-klanten en betaalt deze dezelfde werkdag. Een eerder aangegane samenwerking met Symbid biedt crowdfunding van eigen vermogen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.