DAK ontwikkelt mobiliteitsadviesplatform

0

DAK Mobiliteit heeft samen met Autoleaseman en UrbanEazy het Mobility Lease Platform (MLP) in de markt gezet. Via een netwerk van 1.500 advieskantoren en 2,5 miljoen eindklanten komen de mobiliteitsdeal, het advies en het financiële pakket samen.

Samen met dochterbedrijf UrbanEazy biedt Autoleaseman een breed pakket aan mobiliteitsproducten. Met MLP kunnen de aangesloten leden bij DAK Intermediairscollectief hun klanten een nieuw product presenteren in de vorm van mobiliteitsadvies.

Tim Rijvers (foto links), algemeen directeur van DAK Intermediairscollectief en medeoprichter van Mobility Lease Platform: “Het huidige DAK Autolease-aanbod was al een succesvolle uitbreiding op de adviesmogelijkheden van onze adviseurs. Met DAK Mobiliteit gaan we nog veel verder en introduceren wij mobiliteit als nieuw adviesdomein bij onze 1.500 aangesloten leden,” verklaart Rijvers. “Voor hen vormen de producten van Autoleaseman en UrbanEazy een prachtig middel om de activiteiten verder te verduurzamen en uit te breiden. DAK Mobiliteit is een mooie nieuwe opening om de eindklanten van onze kantoren mobiliteitsadvies op maat als nieuw product aan te kunnen bieden.”

Tegelijkertijd zet MLP de deuren open voor andere samenwerkingsverbanden in de intermediaire markt, waar ook de eerste gesprekken al voor worden gevoerd.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.