Arnoud van Zelderen nieuwe directeur New10

0

Arnoud van Zelderen is sinds september aangesteld als nieuwe directeur bij New10, zo maakt de online financier van zakelijk krediet vandaag bekend. De ABN Amro-dochter is ook bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten, zoals zakelijke hypotheken en debiteurenkrediet.

Van Zelderen (39) is zestien jaar werkzaam voor ABN Amro. Zo bekleedde hij verschillende functies binnen Commercial Banking en Risk Management.

“New10 is vijf jaar geleden opgericht om de slagvaardigheid van een startup te combineren met de financiële kennis en ervaring van ABN Amro en daarmee een nieuwe standaard in de markt voor zakelijk lenen te zetten”, zegt Van Zelderen. “We zijn hierin geslaagd en nu gaan we door op deze ingeslagen koers.”

Van Zelderen heeft de ambitie een nog groter marktaandeel te krijgen. “Daarom ontwikkelen we ook nieuwe producten, zoals zakelijke hypotheken en debiteurenkrediet. Om optimaal in te kunnen spelen op veranderde klantbehoeften gaan we ons systeem daarnaast zo aanpassen dat online financiering vanaf vijfduizend tot zelfs één miljoen euro mogelijk wordt.”

In de afgelopen jaren hebben meer dan 4.000 ondernemers een financiering afgesloten bij New10. Ook tijdens de pandemie heeft New10 ondernemers kunnen helpen met hun tijdelijke liquiditeitstekort. In minder dan een maand tijd werd een volledige digitaal aanvraagproces voor de KKC (Klein Krediet Corona) ingericht.

Van Zelderen: “Dankzij onze technologie hebben we tijdens de crisis zeer snel kunnen reageren op veranderende marktbehoeften.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.