Taxatiepunt werkt samen met WOZ-Consultants

0

Taxatiepunt is een samenwerking aangegaan met WOZ-Consultants te Heteren. De samenwerking maakt het mogelijk om bij alle ruim 800 klanten een zogenaamd WOZ-bezwaar intakeformulier en een belastingvoordeelcalculator op hun eigen website te laten plaatsen.

De klanten kunnen dan door hun relaties via hun eigen website een WOZ-bezwaar laten indienen. Taxatiepunt verzorgt na ontvangst van het WOZ-bezwaar intakeformulier de eerste beoordeling op de haalbaarheid van het WOZ-bezwaar. En stelt indien het bezwaar haalbaar geacht wordt en de klant het bezwaar verder wil doorzetten ook nog een taxatierapport op ter verdere onderbouwing van het in te dienen bezwaar. WOZ-Consultants verzorgt daarnaast de formele indiening en verdere juridische afwikkeling van het WOZ-bezwaar bij de betreffende gemeente.

Het bovenstaande wordt op basis van het zogenaamde no cure no pay principe geleverd. Alleen in het geval dat de betreffende gemeente het WOZ-bezwaar ook daadwerkelijk honoreert betalen de relaties van de klanten een eenmalige bijdrage van 25% van het voor hun gerealiseerde belastingvoordeel op de gemeentelijke belastingen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.