Wouter van Leusen aan het woord

0

Wouter van Leusen Financieel coach FFP RLP, Van Leusen Financieel Bewust Zijn

Hoe overleefd

Toen ik in 2009 mijn bedrijf startte, was wereldwijd de economische crisis aan de gang. Op kleinere schaal is het in Nederland crisis in de financiële sector, met weinig hypotheken, afschaffing van provisie, vereiste transparantie, et cetera. Financiële bedrijven moeten zich gaan verantwoorden voor de bedragen op hun nota’s, een mentaliteitsomslag. Zware kwalificaties met moeilijke examens zijn in aantocht. Op microniveau was ik geen crisisgeval, maar ik was er wel hard aan toe om voor mezelf te beginnen, mijn eigen koers te varen en te doen waarin ik geloof. 

2012

Voor mij heeft de crisis een positieve keerzijde. In moeilijke tijden kun je je namelijk niet veroorloven geen inzicht te hebben in je financiën. Cliënten geven vaak bezorgd aan dat ze weinig idee hebben van hun financiële situatie en kloppen daarvoor bij me aan. Omdat ik ook life planner en coach ben, kan ik goed omgaan met emoties. Ik zorg graag voor rust op het geldfront, maar besteed toch in deze tijden aandacht
aan genieten en dromen. Vaak is meer mogelijk dan je denkt.

 2013

Het gaat goed met mijn bedrijf. Ik weet me gesteund door ambassadeurs, een coach en professionals waarmee ik samenwerk. Die zijn ongelooflijk belangrijk. En ik? Ik houd van het avontuur van ondernemen, voorop lopen en vooruit kijken. Ik vind 1-op-1 adviseren niet genoeg. Lezingen geven, workshops, en artikelen schrijven zijn activiteiten die er voor mij bij horen. Ik verwacht in 2013 door te gaan op de ingeslagen weg, waarbij vermogensbegeleiding steeds belangrijker wordt. Tot slot een bijzonderheid: ik wil een Financieel Bewust Zijn workshop verzorgen in Spanje. Olé!

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.