Week van de Belegger opent beurs

0

Hoofdredacteur Eddy Schekman van Cash magazine en Cashcow.nl heeft maandagochtend met een gongslag op Beursplein 5 niet alleen de Amsterdamse beurs, maar ook de Week van de Belegger geopend.

De onofficiële aftrap was vrijdag al met een tabloid in de Telegraaf, volledig gewijd aan hét sluitstuk van de week, de BeleggersFair. U kunt hier de tabloid inzien en alle ins en outs lezen.

De Week van de Belegger is er voor iedereen met interesse in beleggen. De focus ligt daarbij op educatie en informatie. Zowel de beginnende als de (ver)gevorderde belegger wordt hierin op zijn wenken bediend. En die week, die begint vandaag.

Gedurende de Week van de Belegger zijn er landelijke activiteiten, inspirerende programma’s en activiteiten waarin antwoord gegeven wordt op de toenemende vraag naar kennis en informatie op het gebied van persoonlijk financiën. Zo is er op vandaag een lezing bij Flowtraders, op dinsdag een kennislunch bij vermogensbeheerder Antaurus, op woensdag een gastcollege op de Business University Nyenrode over de invloed van de Amerikaanse verkiezingen en op donderdag een rondleiding bij Euronext.

BeleggersFair

Op vrijdag zal het grootste beleggersevenement van Nederland plaatsvinden in de RAI Amsterdam: de BeleggersFair. Onder leiding van Jort Kelder zullen er meer dan vijftig financiële zwaargewichten present zijn om hun visie én kennis met u te delen via plenaire sessies, masterclasses, snelcursussen, Gouden Tips voor 2017 en activiteiten op de beursvloer, waaronder live traden met echt geld. Ook zullen de Cashcow Awards voor de beste financials van 2016 uitgereikt worden.

Voor het volledige programma van de Week van de Belegger kunt u hier terecht en voor de BeleggersFair hier.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.