Richard Boxtart aan het woord

0

Richard Boxtart, IkKan! Financial Life Coaches

Hoe overleefd

Tja, hoe overleef je een crisis? Toen de crisis in 2008 net begon, hadden wij met ons gezin een rondreis geboekt door China. Het taoïsme is een mooie leer, de stelling van de Chinezen: “Wanneer je steeds maar
weer achterom kijkt, zie je niet wat er voor je gebeurt.” Onze focus is dan ook steeds naar voren geweest. Continu zoeken naar het doorontwikkelen van het concept dat we in 2006 geïntroduceerd hebben. De markt laten weten dat wij er zijn om financieel inzicht en dus financiële rust te brengen. Dat is toch waar onze relaties naar op zoek zijn, waar sta ik nu en wat betekent dat voor mijn toekomstbeeld. Onze bedrijfsnaam, IkKan! met de subslogan: “Wij laten zien dat het kan”, was zorgvuldig gekozen en heeft ervoor gezorgd dat mensen zich daarmee kunnen identificeren. Dat heeft mede voor de groei gezorgd.

2012

We kijken tevreden terug. Het was en is niet makkelijk. Maar toch groeit het aantal relaties dat abonnementen wenst af te sluiten voor een regelmatige financiële update gestaag. Ook de relaties die eerder voor een eenmalige opdracht zijn gekomen, blijven terugkomen om hun financiële plan bij te stellen, of om te controleren of ze nog steeds op de goede weg zitten. We hoeven daarvoor niet veel in reclame te investeren, de mond-tot-mondreclame werkt op dit moment het best.

2013

We verwachten dat we in 2013 weer op het winstniveau zullen zitten van voor de crisis, maar blijven onze focus op de toekomst houden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.