Nominaties vwd Cash Fund Awards 2014

0

De nominaties van de vwd CASH Fund Awards zijn bekend. vwd group en CASH organiseren hét evenement voor de financiële top van Nederland dit jaar voor de derde keer.De uitreiking van de awards is op dinsdag 11 maart in de Westerunie/Westerliefde te Amsterdam.

De genomineerden zijn gebaseerd op de vwd diamond rating van vwd group. Beleggingsfondsen en Exchange Traded Funds (ETF’s) worden beloond in verschillende categorieën. Dat geldt ook voor de aanbieders van deze beleggingsproducten.

Er worden drie Group Awards uitgereikt aan de beste aanbieders van in Nederland goedgekeurde fondsen over de afgelopen vijf jaar. Daarnaast is er een Super Award voor de beste fondsaanbieder met dertig of meer fondsen in beheer. Een tweede Super Award is voor het beste fondsenhuis dat tussen de tien en dertig fondsen in beheer heeft. Ook is er een Super Award voor de beste aanbieder van ETF’s.

Verder ontvangen 21 fondsmanagers een certificaat omdat ze het beste zijn in hun eigen categorie van beleggingsfondsen. Daarnaast gaan er 7 certificaten naar ETF’s.

Tijdens de uitreiking van de vwd CASH Fund Awards worden alle winnaars bekendgemaakt. Ook zal wederom de CASH Publieksprijs worden uitgereikt.

Bent u benieuwd naar alle genomineerden? Een compleet overzicht vindt u op www.fundawards.nl.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.