Elke tropendag: dertig gratis tickets BeleggersFair

0

Elke dag dat de thermometer dertig graden (of meer) aantikt, maakt u kans op één van de dertig gratis kaarten voor de BeleggersFair op 27 september.

Deze week is het tropisch warm in Nederland. Terwijl velen verkoeling zoeken op het strand zitten andere te puffen op het werk. De organisatie achter de BeleggersFair maakt van de nood echter een deugd. Want elke dag dat het overal in Nederland dertig graden of meer wordt worden dertig tickets gratis weggegeven voor het beleggersevent.

Deze actie is vandaag van start gegaan en eindigt zodra het kwik weer onder de dertig zakt.

De BeleggersFair

De BeleggersFair vindt plaats op vrijdag 27 september in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Naast een inspirerend plenair programma zijn uiteraard dé beleggingsgoeroes van Nederland aanwezig om Gouden Tips te geven, kunt u interessante masterclasses volgen of loopt u binnen bij één van de snelcursussen. Kijk op de website voor meer informatie over het programma.

De BeleggersFair geeft vandaag slechts dertig kaarten weg (t.w.v. tien euro), dus de snelle beslissers zijn in het voordeel. Ook morgen maakt u kans op een gratis ticket, maar deze actie eindigt zodra het kwik weer onder de 30 zakt.

Wat moet u doen? Bestel snel uw gratis ticket op BeleggersFair.nl met de volgende code: BF30

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.