CFD gaat op ontwoekertour

0

Brancheorganisatie CFD presenteert het concept ‘Zorgeloos Ontwoekeren’. De adviseur kan hiermee het ontwoekeren van zijn portefeuille met beleggingsverzekeringen uitbesteden.

Veel ‘ontwoeker’-initiatieven in de markt zijn erop gericht dat de adviseur zelf actief zijn relaties benadert en het hersteladvies er gratis bij doet. Bij het concept ‘Zorgeloos Ontwoekeren’ kan de adviseur deze werkzaamheden uitbesteden aan een team van Claimexperts. Zij ontwoekeren ‘gratis’ de portefeuille met beleggingsverzekeringen, zodat de adviseur zich kan blijven richten op zijn dagelijkse werkzaamheden.

Edwin Herdink, voorzitter CFD: “De positie van de adviseur komt door de beleggingsverzekering steeds meer onder druk te staan. Waren het eerst de overheid en de AFM die druk uitoefenden op het ontwoekerproces, zeer recent bekijken ook juristen of met succes de ontvangen provisie kan worden teruggevorderd. Voor CFD de hoogste tijd om de adviseur in het veld actief te helpen met dit dossier, door de zorg uit handen te nemen.”

Het concept ‘Zorgeloos Ontwoekeren’ wordt de komende weken op diverse locaties in het land aangeboden: Hilversum (30 september), Assen (8 oktober), Rotterdam (15 oktober), Akersloot (22 oktober) en als afsluiting Eindhoven (5 november).

Adviseurs die zich willen aanmelden voor één van de presentaties kunnen zich aanmelden via de website van CFD.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.