Bitcoins nog steeds populair

0

Hoewel we er veel minder over in het nieuws lezen, zijn cryptocurrency nog steeds waanzinnig populair. Er zijn tal van verschillende varianten beschikbaar. Bitcoin is daarvan nog steeds de meest bekende én meest populaire.

Miljoenen mensen over de hele wereld hebben geïnvesteerd in Bitcoin. Deze is zelfs zo populair dat het op tal van plaatsen inmiddels al als betaalmiddel wordt geaccepteerd.

Wanneer je voor behoorlijk wat geld hebt geïnvesteerd, wil je natuurlijk wel de online koers van de Bitcoin in de gaten houden. Gelukkig is dat helemaal niet zo ingewikkeld. Zonder al te veel moeite kun je deze namelijk vinden. Hieronder vertellen we je er het nodige over.

Grillige koers

Wanneer je al wat langer in bezit bent van deze cryptocurrency is het je waarschijnlijk al lang opgevallen dat de online koers van de Bitcoin behoorlijk grillig is. Dat is bij alle cryptocurrency het geval, maar bij Bitcoin lijkt het soms wel heel extreem te zijn. Het kan zomaar tientallen euro’s per dag schelen. Daardoor is het voor veel mensen een sport om te verkopen op pieken en juist weer bitcoins in te kopen wanneer deze laag staan.

Daarmee loop je echter ook weer een bepaald risico. Bovendien zijn andere cryptocoins voor deze manier van handelen en geld verdienen veel meer geschikt. Bitcoin wordt door de meesten toch gezien als een langetermijninvestering. En daarvoor ben je echt niet te laat! Ook wanneer je nu investeert, heb je nog best kans dat je over tien jaar een flinke winst hebt gemaakt.

Online koers van de Bitcoin bekijken

Nieuwsgierig naar de koers van Bitcoin? Geen enkel probleem. Er zijn heel veel verschillende websites te vinden waar je direct kunt zien wat de koers van Bitcoin op dit moment is. Daarvoor hoef je eigenlijk alleen maar via een zoekmachine naar de huidige koers te zoeken en je komt direct al tal van verschillende websites tegen waar je de koers kunt bekijken.

Vaak is er op dergelijke websites nog veel meer informatie te vinden dan alleen de koers van dit moment. Je kunt bijvoorbeeld zien hoe de koers van Bitcoin in het verleden is en soms kun je er ook de verwachtingen voor de komende tijd zien. Natuurlijk is dat in veel gevallen simpelweg koffiedik kijken, maar sommige experts hebben de gave om altijd dichtbij de juiste voorspellingen te zitten als het om de koers van Bitcoin gaat.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Partnernieuws

Bovenstaande tekst is geschreven door één van onze (kennis)partners. De redactie gaat uit van de betrouwbaarheid van de aangeleverde informatie door de aanbieder.