BBOC stopt ermee

0

Opleidings- en researchbureau BBOC stopt met de dienstverlening. De activiteiten worden overgenomen door opleidingsinstituut Lindenhaeghe en researchbedrijf Alpha Research.

De dienstverlening van BBOC bestond uit financiële opleidingen, investment consultancy en onafhankelijke beleggingsresearch. Oprichter en eigenaar Walter Jans zegt hierover: “In de afgelopen negen jaar heeft BBOC veel energie gestoken in de ontwikkeling en de kwaliteit van (onafhankelijke) vermogensadvisering in Nederland. Daarbij hebben de ontwikkelingen op de beurs en de ontwikkelingen in de markt niet altijd mee gezeten. Toch denk ik dat er mooie stappen voorwaarts zijn gezet. Voor mij persoonlijk is nu een tijd aangebroken voor nieuwe uitdagingen. Deze zullen wederom in het beleggingsvak liggen, want daar ligt mijn passie.”

BBOC draagt haar opleidingsactiviteiten over aan opleidingsinstituut Lindenhaeghe. Hierbij gaat het om alle opleidingsactiviteiten op het gebied van (DSI) beleggingsopleidingen, FFP opleiding, FFP/PE en PE SEH. Eerder droeg BBOC haar Wft/PE activiteiten al over aan Bureau D & O.

De Onafhankelijke Research van BBOC wordt overgenomen door Alpha Research, een gespecialiseerd onderzoeksbureau op het gebied van asset-allocatie strategieën, -research en -publicaties.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.