Antoinette Wessels aan het woord

0

Antoinette Wessels, directeur FlexFront:

Verleden

Overleven in de crisis is geen sinecure. Maar er is zeker een bestendig businessmodel als
je blijft (mee)bewegen en vooral luistert naar de markt. Daarop inspelen, waarde toevoegen en niet weglopen voor de consequenties van je ondernemersbeslissingen is essentieel. Dit alles is gezekerd in ons DNA. Wij
zijn gestart als mid- en backoffice voor maatschappijen en adviseurs. Mettertijd grepen wij de kans om een concept neer te zetten zoals wij dachten dat serviceproviding echt bedoeld is. Dat wij in relatief korte tijd uitgegroeid zijn tot de grootste serviceprovider geeft aan dat wij in die missie redelijk geslaagd zijn.

Heden en toekomst

Vandaag de dag rollen de ballen op het speelveld weer anders. De prijs voor advies en bemiddeling staat onder druk. Daarnaast is er grote (latente) behoefte aan puur inhoudelijk advies. Hier liggen kansen voor het intermediair. Het intermediair moet daar vol op insteken om te overleven en zich tevens als een echte ondernemer opstellen. Het advies- en bemiddelingstraject zal uit elkaar worden getrokken. Met de lancering van het Nationaal Hypotheek Loket faciliteert FlexFront het intermediair in deze nieuwe manier van financiële dienstverlening. Dit domein is voor ons bekend terrein daar wij al vanaf 2007 via CompleetDossier.nl deze faciliteit aanbieden aan het intermediair. De adviseur richt zich op zijn core business en de bemiddeling besteedt hij uit aan de bemiddelingsexpert: het Nationaal Hypotheek Loket. Tegen een kostenefficiënt tarief. Met het Nationaal Hypotheek Loket bieden wij de consument én het intermediair de beste value for money oftewel het beste advies tegen de meest attractieve prijs.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.