AFM en VEB op de BeleggersFair

0

Tijdens de BeleggersFair op 17 november geven meer dan vijftig financiële zwaargewichten en beleggingsgoeroes acte de présence. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Paul Koster (VEB), Gert Luiting (AFM) en voormalig topman van Delta Loyd Niek Hoek.

Vanaf vrijdag 10 november tot en met vrijdag 17 november vindt voor de derde keer de ’Week van de Belegger’ plaats. Beleggen staat die week centraal voor een breed publiek. De week opent vrijdag met een tabloid in de Telegraaf en de gongslag bij Euronext. Met onder meer educatieve tours door de AEX-experience, masterclasses en een unieke rondleiding in de kluis met de grootste whiskybelegging ter wereld.

Ter afsluiting zal Diana Matroos vrijdag het grootste beleggersevent van Nederland inluiden: de BeleggersFair 2017 in de Beurs van Berlage. Hierbij worden ook de Cashcow Awards uitgereikt aan de beste financials, verkozen door de particuliere beleggers zelf.

Gedurende de Week van de Belegger wordt met landelijke activiteiten, inspirerende programma’s en bijeenkomsten antwoord gegeven op de toenemende vraag naar kennis en informatie op het gebied van persoonlijke financiën.

De focus van de ‘Week’ ligt op educatie en informatie. Het stelt een breed publiek in staat om zich te informeren over de laatste ontwikkelingen en trends. De Week van de Belegger wordt vrijdag 17 november afgesloten met de BeleggersFair 2017 in de Beurs van Berlage te Amsterdam.

Financiële zwaargewichten

Het educatieve programma van de BeleggersFair heeft als thema ‘Geef uw kennis én vermogen een boost’ en biedt nieuwe inzichten en visies voor beginnende en gevorderde beleggers. Onder leiding van Diana Matroos geven meer dan vijftig financiële zwaargewichten en beleggingsgoeroes acte de présence.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan Paul Koster (VEB), Gert Luiting (AFM), voormalig topman van Delta Loyd Niek Hoek over zijn nieuwe beursfonds dat hij met Stephan Nanninga oprichtte, Corné van Zeijl (Actiam), Martine Hafkamp (Fintessa), John Beijer (Beursfoon), Maarten Post (ZZP Nederland) en nog veel meer namen die we niet allemaal meteen willen prijsgeven, waaronder dé CFO’s van beursgenoteerde bedrijven en dé experts over het fenomeen impactbeleggen.

Ruim 3.500 bezoekers

Voor bezoekers is het een echte beleving met informatie, tips en interactiemomenten bestaande uit 2 plenaire sessies, 15 masterclasses en 14 snelcursussen. Naast demonstraties door exposanten is er: infotainment bij de talkshows onder professionals, dé gouden tips van de goeroes en zijn er prijzen te winnen met de beleggersquiz.

Awards voor de beste financials

Wie vond u de beste broker, beleggingsexpert, online vermogensbeheerder en wie van hen mag van u op de BeleggersFair met een Cashcow Award naar huis gaan? Op deze vragen reageerden ruim 1.000 beleggers.

De Cashcow Awards is een nieuw initiatief van de beleggersplatformen Cashcow.nl, Cash magazine en Bull Up Beleggersclub. De winnaars van 2017 worden vrijdag 17 november bekendgemaakt.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.