Verbond wint prijs voor mijnpensioenoverzicht.nl

0

Het Verbond van Verzekeraars heeft met Mijnpensioenoverzicht.nl de derde prijs gewonnen als Financieel Product van het jaar 2012. Deze prijs is in het leven geroepen door de rubriek ’Over geld’ van dagblad  De Telegraaf. 

Directeur Harold Herbert die namens het Verbond van Verzekeraars in het bestuur van de stichting Pensioenregister zit, ziet de toekenning van de prijs als een erkenning voor de inspanningen om de pensioencommunicatie te verbeteren, en vindt het “een prijs die de gezamenlijke pensioenuitvoerders toevalt. De prijs is ook een stimulans om onze verantwoordelijkheid te blijven nemen en alles op alles te blijven zetten om het inzicht van deelnemers in pensioenen verder te vergroten. Want dat is nog steeds hard nodig.” 

Op de site mijnpensioenoverzicht.nl kan iedereen nagaan hoe het zit met zijn opgebouwde AOW- en pensioenrechten en wat hij naar verwachting krijgt op de pensioendatum. Vanaf nu kunnen ook gescheiden vrouwen zien hoe het zit met eventuele pensioenrechten via de pensioenregeling van hun ex-partner (zgn. verevening).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.