Praktische tips voor intermediairs

0

Standard Business Reporting verzorgt dinsdag 28 mei vanaf 20.00 uur een gratis seminar voor intermediairs. Middels een webinar geven de Belastingdienst, de Kamer van Koophandel en de banken praktische tips voor het aanleveren van BTW aangifte, opgaaf ICP en het opstellen van jaarrekeningen en kredietrapportages voor klanten.

Standard Business Reporting zorgt ervoor dat ondernemers minder werk hebben aan het maken en aanleveren van verplichte rapportages aan overheden en banken. Het eenmaal inrichten van de bedrijfsadministratie volgens SBR zorgt voor het efficiënt hergebruik van gegevens. Zo hoeven de verschillende rapportages niet handmatig samengesteld en verzonden te worden. Intermediairs dienen rekening te houden met nieuwe SBR-ontwikkelingen in 2014, alsook de overgang van Elektronische Kopieaanslag (EKA) naar Servicebericht Aanslag (SBA).

“SBR, u blijft aan zet” is een uitzending, waarbij het intermediair live vragen kan stellen. Om deel te nemen aan dit webinar, dienen de bezoekers zich aan te melden via www.onlineseminar.nl. Daarnaast vinden belangstellenden meer informatie over SBR en het seminar op www.sbr-nl.nl.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.