Kaapriore implementatiepartner Advieskeuze.nl

0

Advieskeuze.nl heeft Kaapriore Commercieel Beter BV geselecteerd als implementatiepartner. Als ervaren commercieel verbeteraar begeleidt Kaapriore grotere financiële organisaties om het optimale rendement uit de tools van Advieskeuze.nl te halen.

Steeds meer organisaties zetten het klantbelang centraal door met Advieskeuze.nl te willen samenwerken. Op die basis kunnen banken, verzekeraars, service providers en adviesketens de klanttevredenheid monitoren binnen het eigen retailkanaal, maar ook de onafhankelijke distributiepartners onderscheiden waar hun klanten graag mee in zee gaan. Florius is de eerste marktpartij waar Kaapriore het programmamanagement voor de implementatie heeft afgerond.

Christian Bouter, directeur Advieskeuze.nl: “Advieskeuze.nl is veel meer dan een informatiebron of een set handige modules. Het kan de aanjager zijn voor saleseffectiviteit, kwaliteit van dienstverlening en klantgerichtheid binnen de organisatie. We zijn erg blij met Kaapriore die de vereiste professionele aanpak voor een succesvolle implementatie heeft bewezen bij Florius. Onze samenwerking wordt dit jaar bij meerdere corporate klanten ingezet. Hierdoor kunnen wij ons nog meer focussen op de verdere ontwikkeling van het platform.”

Jorissa Neutelings, directeur Kaapriore: “Ons bedrijf richt zich al jaren op het effectiever maken van de route voor de klant door grote organisaties heen. Door het toepassen van de Advieskeuze.nl tools en data kunnen we belangrijke doelstellingen realiseren inzake  klanttevredenheid, ketenverbetering, distributie-optimalisatie, retentie, online vindbaarheid (SEO) en conversies op de eigen website. Wij helpen organisaties met het implementeren van Advieskeuze.nl, maar vooral ook met het gebruiken als een dagelijkse verbetermotor. Dit doen we samen met de eigen medewerkers zodat organisaties dit zelfstandig optimaal kunnen voortzetten.”

Joost Hembrecht, directeur Florius: “Florius hecht veel waarde aan kwaliteit, transparantie en een goede samenwerking met het intermediair voor een optimale klantbediening. Met de tools van Advieskeuze.nl bieden wij bezoekers op onze website de mogelijkheid om een adviseur te vinden en een klantbeoordeling te geven. De toegevoegde waarde van de intermediairs waarmee wij willen samenwerken, komt daardoor goed in beeld. Kaapriore heeft ons op constructieve wijze geholpen bij de implementatie van Advieskeuze.nl.”

Advieskeuze.nl helpt particuliere en zakelijke bezoekers bij het makkelijk vinden van een goed financieel advieskantoor en een betrouwbare adviseur. Onafhankelijkheid is de basis. ”Advieskeuze.nl is zelf geen adviseur, geen bemiddelaar en geen aanbieder van financiële producten en krijgt geen doorklik-, lead- of advertentievergoedingen. Het integere verdienmodel is gebaseerd op de verkoop van modules en (benchmark)rapportages aan marktpartijen”, vertelt Bouter.

Het initiatief wordt volledig ondersteund door de Consumentenbond die voor 20% aandeelhouder van Advieskeuze.nl is. De modules van Advieskeuze.nl worden geïntegreerd op de Consumentenbond website zodat advieskantoren en hun klantervaringen in beeld komen bij een breed publiek.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.