ING praat met studenten over studieschuld

0

Studeren kost (veel) geld. Veel studenten sluiten hiervoor een lening af. ING wil met studenten in gesprek gaan over het thema ‘studieschuld’. In samenwerking met het Nibud organiseert de bankverzekeraar daarom twee online Financiële Informatie Avonden op 29 oktober en 6 november.

40% van de studenten heeft een studieschuld of lening. De gemiddelde studieschuld van een afstudeerder is 15.000 euro. En 60% van de lenende studenten ervaart die studieschuld als een last. Tijdens het gratis online seminar vertellen medestudenten over de voor- en nadelen van lenen. Van nu volop genieten maar wel een studieschuld opbouwen tot liever de broekriem aanhalen en zonder schuld het papiertje halen. Ook geven deskundigen van het Nibud en de ING tips over leningen en het aflossen van een studieschuld.

Inmiddels hebben al meer dan 300 deelnemers zich aangemeld voor de online seminars ‘Master in Studieschuld’ op 29 oktober en 6 november. Op beide avonden begint het seminar om 19.00 en is het rond 19.30 uur afgelopen. Belangstellenden kunnen zich nog steeds aanmelden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.