Hypocompleet voor ZZP-ers

0

Hypocompleet BV is een nieuw facilitair bedrijf voor de ZZP-er in de hypotheekbranche. Hypocompleet werkt als een low budget organisatie en houdt de kosten laag. Wel wordt het maximale gehaald uit de commerciële tools, zodat zoveel mogelijk positief effect voor de ZZP-er wordt behaald. Hypocompleet wil een landelijke dekking realiseren.

Hypocompleet is op 1 mei 2013 opgericht en gevestigd in Amstelveen. De oprichters Erik de Vos en Frank Scheers hebben ieder 25 jaar ervaring in de hypotheekadvisering. Na intensief overleg is Hypocompleet ontstaan. Uitgangspunt is dat vele ZZP-ers in de hypotheekbranche het steeds lastiger krijgen. Alleen is ook maar alleen en door de mogelijkheid te creëren om zich aan te sluiten bij een grotere organisatie, kan de ZZP-er meer omzet maken tegen lagere kosten!

Hypocompleet biedt ZZP-ers, door schaalvergroting en aantrekkelijke afspraken met diverse financiële partijen, een hele interessante mogelijkheid om als ZZP-er zelfstandig te blijven werken, maar dan onder vlag van Hypocompleet. De ZZP-er wordt licentienemer en hoeft geen zware investeringen te doen in de vorm van een dure winkelformule of iets dergelijks. Hypocompleet werkt als een low budget organisatie en houdt de kosten laag. Wel wordt het maximale gehaald uit de commerciële tools, zodat zoveel mogelijk positief effect voor de ZZP-er wordt behaald. Hypocompleet wil een landelijke dekking realiseren.

Erik de Vos werkt in de regio Alkmaar, Frank Scheers in de regio ’t Gooi en onlangs zijn al 3 licentienemers toegetreden in de regio’s Den Haag, Apeldoorn en Almelo.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.