Hoffelijk aanbod Hoffelijk Financieel

0

Met één concept compleet ontzorgd worden in alles wat met vakbekwaamheid te maken heeft? Het kan! Permanente Educatie 2.0 (PE2.0) van Hoffelijk Financieel.

Als financieel professional die zichzelf, zijn vak en zijn klant serieus neemt, ben je continu bezig met je vakbekwaamheid. Maar helaas zien we teveel professionals die het af laten weten. Simpelweg omdat het teveel tijd / inspanning kost. Daarom willen wij van Hoffelijk Financieel collega’s helpen om met een tijds- en kostenbesparend concept toch te voldoen aan de vakbekwaamheidseisen en een bijdrage te leveren aan het herstel van het vertrouwen in de branche en de levensvatbaarheid van de adviessector.

Wij staan voor kwaliteit en alles wat met vakbekwaamheid te maken heeft. Wij zetten in op ‘een leven lang leren’ en doen dat door vele verschillende manieren van leren / bijhouden met elkaar te combineren (Blended Learning). En ons vakbekwaamheidsconcept PE2.0 vormt de basis. Niet één dag per jaar up-to-date zijn, maar iedere dag van toegevoegde waarde voor de klant kunnen zijn. Dat is de gedachte om te starten met een ‘leven lang leren’ en écht permanente educatie.

Met één concept compleet ontzorgd worden in alles wat met vakbekwaamheid te maken heeft, dat is wat uniek is aan PE2.0. Het betreft dus een permanent educatie (leer)systeem (incl. alle PE verplichtingen, Wft Compleet, SEH, EHP en FFP) gekoppeld aan een kwaliteitsmanagement systeem (voldoen aan eis aantoonbare continue vakbekwaamheid). Bekijk ook onze website voor meer informatie: www.pe.nl.

PE2.0 is klaar voor de toekomst!
Zo kun jij je weer met je vak en met je klant bezighouden. Wij regelen de rest.

Wil je ook continu vakbekwaam zijn en voldoen aan de vakbekwaamheidseisen?
Meld je dan nu aan voor PE2.0!

Ook zijn er diverse mogelijkheden met betrekking tot incompany en maatwerk.
Neem hiervoor contact op met Hoffelijk Financieel (www.pe.nl).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.