Gemiddelde (onderwater)hypotheek bestaat niet

0

Erik van der Eijk van Experian Nederland geeft tijdens HypoVak een presentatie over de gemiddelde huiseigenaar en daarmee de gemiddelde (onderwater)hypotheek.

Na zijn studie Bedrijfskunde ging Erik aan de slag bij Experian Nederland B.V., een consumenteninformatie leverancier die consumentenkennis voor haar klanten inzet in krediet- en marketingvraagstukken. Sinds 2007 geeft Erik als Head of Analytics and Delivery leiding aan een team analisten en consultants, dat dagelijks onderzoek uitvoert naar de Nederlandse consument. Erik heeft hierbij uitvoerige expertise opgebouwd in het omzetten van data in antwoorden op business vraagstukken en daarmee het creëren van waarde voor ondernemingen.
 
Midden 2012 heeft Erik samen met een aantal andere experts onderzoek uitgevoerd naar onderwaterhypotheken in relatie tot doelgroepen. In zijn presentatie zal hij verder ingaan op zijn stelling dat de gemiddelde huiseigenaar en daarmee de gemiddelde (onderwater)hypotheek niet bestaan.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.