Financiële dienstverlening is te verbeteren

0

Op HypoVak komt u ook Hoffelijk Financieel tegen. De mensen van Hoffelijk Financieel hebben zichzelf ten doel gesteld de financiële dienstverlening in Nederland te verbeteren.

Dit komt voort uit hun passie voor het vak. Mensen de toegevoegde waarde laten ervaren van financiële diensten is hun doel, iedere dag weer. Dit doen ze door consumenten te helpen met (complexe) financiële vraagstukken, banken kwalitatief goede medewerkers te bieden die een verandering teweeg brengen en
passie voor het vak uitstralen en adviseurs te helpen om hun cliënten beter te bedienen. Altijd door in beeld te brengen wat de echte behoefte is. Zij voeren niet uit wat er gevraagd wordt, zij realiseren wat er mee bedoeld wordt. Door op een andere manier in gesprek te raken, weet je niet alleen wat iemand zegt belangrijk te vinden, maar weet je wat iemand echt belangrijk vindt. Waar zijn passie ligt, waar iemand blij van wordt, wat iemand motiveert. Alleen zo kun je immers een dienst naadloos laten aansluiten op wat iemand echt wil en nodig heeft. 

Iets op een andere manier uitleggen, afgestemd op wat iemand belangrijk vindt, wat hem raakt, zorgt voor meer inzicht en een beter begrip. Pas wanneer dat besef er is, kan iemand weloverwogen een keuze maken. Door mensen te helpen aan meer inzicht (kennis) maar vooral betere inzichten (gedrag en vaardigheden)
kan er een kwalitatief beter gesprek plaatsvinden. Onze adviseurs, interimmers en trainers begrijpen dit, stralen dit uit en helpen mensen hierbij. Met maar één doel: ontzorgen!  

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.