Financieel plan met DigiD bij MijnGeldzaken.nl

0

Door gebruik te maken van DigiD kunnen nieuwe gebruikers van MijnGeldzaken.nl vanaf nu zelf een persoonlijk financieel plan maken. De gegevens van de vooraf ingevulde aangifte (VIA) en die uit Mijnpensioenoverzicht worden gebruikt om inzicht te krijgen in de toekomstige financiële situatie.

De gebruiker krijgt inzicht in de financiële toekomst van het gehele huishouden en er wordt direct een eerste Financieel Periodieke Keuring, een financiële APK, uitgevoerd. Een dashboard maakt duidelijk wat goed is geregeld voor het gehele huishouden en wat aandacht behoeft. Ook worden er tips gegeven over hoe de situatie eventueel kan worden geoptimaliseerd. Door gebruik te maken van DigiD wordt nagenoeg het gehele persoonlijk dossier automatisch gevuld.

Geen producten rechtstreeks

Desgewenst kan via MijnGeldzaken.nl direct onafhankelijk advies worden ingewonnen bij adviseurs door het gehele land. Het platform is geen aanbieder van financiële producten. Alles draait om het geven van inzicht in de persoonlijke financiële situatie.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.