Erasmus Leven zet spotlight op Garantie Plan

0

Het in juni nieuw geïntroduceerde Garantie Plan van Erasmus Leven wordt vanaf komende week in de schijnwerpers gezet. “Met alle perikelen rondom pensioenen en studeren, ontkom je er als consument niet aan om een extra voorziening op te bouwen”, aldus Erasmus, “Dit kan uitstekend met het Garantie Plan.” De intermediairverzekeraar houdt voor het eerst een online campagne voor de consument.

Consumenten worden naar een van de twee actiepagina’s geleid (erasmusleven.nl/genoegpensioen of erasmusleven.nl/zorgeloosstuderen), waar zij naast alle informatie over het Garantie Plan ook een snelle berekening kunnen maken. Voor advies op maat wordt hij uiteraard doorverwezen naar zijn adviseur.

Het Garantie Plan is een kapitaalverzekering waarmee op een veilige manier vermogen wordt opgebouwd. Het kapitaal op de einddatum is gegarandeerd. De uitgebreide overlijdensrisicoverzekering zorgt ervoor dat er een goede nabestaandenvoorziening is. Het is een vermogensopbouw product voor de langere termijn, dus ideaal als aanvulling op het pensioen of een ‘studiepotje’ zodat de kinderen kunnen studeren, of een startkapitaal hebben voor een eigen woning.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.