Delta Lloyd introduceert twee nieuwe rekeningen

0

Delta Lloyd breidt zijn bancaire productaanbod uit met twee nieuwe producten en twee productaanpassingen. De onderneming introduceert de Gouden Handdruk Oogstrekening en de Gouden Handdruk Spaarrekening. Deze nieuwe provisieloze producten bieden klanten een oplossing voor het sparen of uitkeren van een ontslagvergoeding. De productaanpassingen betreffen het openen van een deposito en het versturen van het persoonlijke risicoprofiel.

Harry van der Zwan, directeur Marketing & Verkoop Delta Lloyd: “Met de introductie van deze nieuwe producten en de productaanpassingen is ons totaalpakket aan bankspaaroplossingen nog verder verbeterd. We hebben deze rekening ontwikkeld omdat we merken dat consumenten steeds meer voor zekerheid kiezen. De Gouden Handdruk Oogstrekening is geïntroduceerd voor iedereen die een ontslagvergoeding heeft ontvangen en een makkelijke oplossing zoekt om de vergoeding te laten uitbetalen.”

Vanaf nu is het ook mogelijk om direct een deposito te openen bij het aanvragen van een Lijfrente Groei- en Spaarrekening en een Gouden Handdruk Groei- en Spaarrekening. Ook attendeert Delta Lloyd de beleggende klant twee werkdagen voor hun 55e en 60e verjaardag op het persoonlijke risicoprofiel en de huidige portefeuilleverdeling.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.