De Hypotheekshop en Welke bundelen krachten

0

Vandaag heeft De Hypotheekshop Centrale Organisatie B.V. haar certificaathouders geïnformeerd over een voorstel om te komen tot een vergaande krachtenbundeling met Welke Beheer B.V.. Deze informatie dient ter voorbereiding op een te nemen besluit in de vergadering van certificaathouders die medio mei 2013 zal plaatsvinden. In het voorstel aan de certificaathouders ligt besloten dat Welke Beheer 100% van de aandelen van De Hypotheekshop Centrale Organisatie BV verwerft.
 
De Hypotheekshop is een kwaliteitsformule die het belang van de klant elke dag opnieuw voorop stelt. Om de advieskosten ook in de toekomst voor de klant betaalbaar te houden is schaalvergroting noodzakelijk. Wanneer de kosten van investeringen in kwaliteit, ICT en marketing door een groter aantal franchisenemers worden gedragen, kan de benodigde afdracht aan de formule belangrijk verlaagd worden. Hierdoor wordt de aantrekkelijkheid van De Hypotheekshop formule voor franchisenemers vergroot en kunnen steeds meer consumenten genieten van de financiële nachtrust die De Hypotheekshop formule hen biedt.

Door de krachten te bundelen met Welke Beheer realiseert De Hypotheekshop de gewenste schaal- en efficiency verbeteringen en waarborgt daarmee de bereikbaarheid en betaalbaarheid van financieel advies en begeleiding van haar huidige en toekomstige klanten. Welke Beheer is in 1998 opgericht, heeft 105 medewerkers en ondersteunt 300 intermediairs, waarvan 60 onder het franchiselabel Huis & Hypotheek.

Eerst nadat de bijeenkomst met de certificaathouders heeft plaatsgevonden kan worden bepaald of volgende stappen kunnen worden gezet om te komen tot een definitieve vorm van samenwerking.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.