AV2 De Woningcoaches op HypoVak

0

AV2 is in Nederland bekend geworden met verkoopstyling via televisieprogramma’s zoals de TV Makelaar en Huis te Koop. Inmiddels is de dienstverlening van AV2 sterk verbreed en is de organisatie in tien jaar dan ook uitgegroeid tot een strategische partner met een compleet portfolio aan diensten voor de professionele makelaar, ontwikkelaar, uitponder, wooncorporatie maar zeker ook voor de geldverstrekker en financieel adviseur.

Doel is een woning te veranderen naar een droomwoning in combinatie met topposities op het Internet ( lees: Funda ). In deze metamorfoses worden, waar nodig, complete verbouwingen gerealiseerd. Een sterke tool is dat AV2 de woning niet loslaat totdat deze verkocht is en er een groot gedeelte van de (investerings)kosten pas betaald hoeft te worden tijdens het transport van de woning.

In 2012 heeft AV2 een gemiddelde verkooptermijn behaald van 19 weken! De gemiddelde woning stond 100 weken te koop, voordat AV2 er bij betrokken werd. AV2 de Woningcoaches is voor de financieel intermediair een succesvol middel om zijn advies breder te trekken waardoor zowel bestaande als nieuwe klanten worden geholpen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.