Adviesplatform Findesk samen met Hoffelijk Financieel

0

Foto: Dennes Roes van Findesk (links) en Rob Timmermans van Hoffelijk Financieel

 

Hoffelijk Financieel loopt met haar full service concept ‘PE 2.0’ voorop in de markt op het gebied van permanente educatie en continue vakbekwaamheid. Hierdoor kunnen de adviseurs van Findesk waarborgen dat zij ook op dat gebied, op ieder moment, voldoen aan de (boven)wettelijk gestelde deskundigheidseisen.

Findesk Academy heeft tot doel om kwalitatief de beste trainingen en opleidingen te verzorgen, om op deze manier de financiële dienstverlening in Nederland verder te verbeteren. Findesk Academy werkt alleen met de beste trainers en docenten uit de markt. De opleidingsmaterialen zijn samengesteld door zowel vak- als praktijkspecialisten, zodat adviseurs de handvatten krijgen om de opgedane kennis direct in de praktijk toe te kunnen passen. Passie voor het vak, gecombineerd met jarenlange praktijkervaring, geeft de financiële professionals van Findesk, kennis, inzicht en de benodigde vaardigheden om het boeiende vak van financieel adviseur optimaal uit te kunnen voeren en zo bij te dragen aan een maximale klanttevredenheid.

Op 16 mei presenteren Findesk en Hoffelijk Financieel de nieuwe website van de Findesk Academy. Via deze site kunnen de Findesk-adviseurs de praktische workshops boeken. Zo biedt de Findesk Academy de PE SEH en PE EHP, volledig afgestemd op de adviessoftware van Findesk.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.