InFinance Day

0

Een brede visie, kennisoverdracht en een vertaalslag hiervan naar de dagelijkse adviespraktijk is waarmee bedrijven kunnen scoren bij het intermediair. En dat is precies wat er staat te gebeuren tijdens InFinance Day op 29 maart 2018.

Wat speelt er in de markt, bij jouw bedrijf en welke kant denk je dat het opgaat in het nieuwe jaar?

In onze poll geeft 88% van de adviseurs aan het belangrijk te vinden om de visie te kennen van de aanbieders waarmee hij zaken doet. Meer concreet: de visie van de vent achter de tent. Daarnaast wil de adviseur kunnen sparren met mensen die weten wat er in zijn markt gebeurt, hem daarvan op de hoogte brengen en altijd actueel zijn. Kennis zit niet meer achter slot en grendel. Het is voor de aanbieder een instrument geworden waarmee het zich kan onderscheiden in de markt.

Visie, trends, kennisoverdracht en netwerken

De traditionele nieuwjaarsbijeenkomsten waarvoor de adviseur rond het millennium nog naar de aanbieders toekwamen, hebben plaatsgemaakt voor een minder persoonlijke nieuwjaarsboodschap op papier of e-mail. Woorden zonder emotie of interactie. InFinance Day giet het traditionele in een modern jasje en brengt de adviseur en aanbieder aan het begin van het nieuwe jaar samen. Een korte terugblik op de successen uit 2017 en daarna focussen op de agenda voor 2018. Wat speelt er in de markt, bij jouw bedrijf en welke kant denk je dat het opgaat in het nieuwe jaar? De invloed van wet- en regelgeving op de dagelijkse adviespraktijk en hoe je hierop kunt voorsorteren. InFinance Day is een combinatie van visie, trends, kennisoverdracht en netwerken. Geïnspireerd door onze poll waarin 78% van de adviseurs aangeeft liever een bijeenkomst te bezoeken waar marktvisie centraal staat, dan sec een traditionele nieuwjaarsborrel.

Begin 2018 scherp

De adviseur krijgt dit alles thematisch en afgestemd op zijn vakspecialisme aangereikt. Op het hoofdpodium algemene marktontwikkelingen, trends, visies en kansen voor 2018. Op de podia eromheen delen specialisten van de businesspartners hun kennis met de adviseur en geven bestuurders van marktpartijen zoals ING, Aegon, VIVAT en Nationale-Nederlanden hun visie op het nieuwe jaar en de intermediaire distributiekolom in het bijzonder. Laat je enthousiasmeren op InFinanceDay.nl en kom ook tot de conclusie dat je deze bijzondere dag wil meemaken.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Alex Klein

Alex Klein is hoofdredacteur van InFinance, een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners.