Zicht wint Service Award

0

De Opiness Service Award voor Assurantiekantoren is gewonnen door Zicht Adviseurs. Ook Knab, Ditzo en UnitedConsumers vielen in de prijzen.

In totaal zijn dertien Nederlandse dienstverleners beloond met de Opiness Beste Service Awards van 2018: een consumentenprijs puur gebaseerd op klantreviews. Zicht Adviseurs kreeg van 346 reviews van klanten een 8,5 voor de dienstverlening. Bij de bankensector won Knab de award voor het derde jaar op rij en daar waren ze erg blij mee (zie foto). Op basis van bijna achthonderd reviews van klanten scoorde de bank een 8.1 voor de geleverde service.

Ditzo won in de categorie verzekeren algemeen (8,1) en consumentencollectief UnitedConsumers won zelfs bij twee categorieën: autoverzekeringen (9,4) en zorgverzekeringen (9,1).

De reviews binnen alle sectoren zij geanalyseerd. Hieruit blijkt dat de winnende bedrijven zich onderscheiden door beloftes na te komen en snelheid en gemak te leveren. Daarnaast blijft een vriendelijke en kundige klantenservice, die ook goed te bereiken is, enorm belangrijk.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.