Wie wordt de Actuaris van het Jaar 2019?

0

Dick Boeijen, Daan Kleinloog, Richard Plat en Gisella van Vollenhoven zijn de vier genomineerden voor de Actuaris van het Jaar Prijs 2019. Er kan nog gestemd worden op de winnaar tot 25 september.

Dat heeft de jury onder leiding van Ronald Latenstein (Oud-voorzitter Raad van Bestuur Verbond van Verzekeraars en SNS Reaal), en onder andere 2e kamerlid Helma Lodders van de VVD, bekend gemaakt. Alle voordrachten vanuit het publiek zijn inmiddels bestudeerd en beoordeeld op basis van hun bijdrage aan het actuariële vakgebied, maatschappelijke relevantie en herkenbaarheid en visie op het vak.

De jury zal de genomineerden komende weken gaan interviewen. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens Actuarisdag, dit jaar op 26 september in het congrescentrum van Achmea in Zeist. Het publiek wordt uitgenodigd te stemmen op de actuaris van haar keuze. De stem van het publiek telt in belangrijke mate mee in de beoordeling. Op de website is tevens meer informatie te vinden over de genomineerden .

Actuarieel Talent van het Jaar

Ook de genomineerden voor Actuarieel Talent van het Jaar zijn bekend gemaakt. Het gaat dit jaar om: Stephan van Stalborch, Timo van der Veen en Linda Vos. De Actuarieel Talent van het Jaar Prijs is gericht op Actuariële talenten van maximaal 35 jaar. Ook hier staan zichtbaarheid en visie centraal. Actuarieel professionals die nu al een uithangbord zijn voor de beroepsgroep.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.