Voogd & Voogd neemt VSP over

0

Voogd & Voogd Verzekeringen (V&V) gaat Vandien Service Provider (VSP) overnemen. De bedoeling is dat overname nog dit jaar wordt afgerond.

Bas de Voogd (CEO) en Michael de Nijs (CFO/COO) van V&V, met 270 medewerkers en 225 miljoen premie in de boeken, zien in deze overname een geweldige kans om als serviceprovider zijn marktaandeel te versterken. “Bovendien kunnen wij iets leren van de unieke wijze waarop VSP het vak van serviceprovider door de jaren heeft ingevuld en zo zijn er voor beide bedrijven meer synergetische voordelen te behalen.”

De toekomstige statutaire directie van VSP, waar veertig mensen werken, komt in handen van de heren Arie Vos, reeds meer dan twintig jaar lid van de directie van VSP, en Marcel van der Voorde, die ruim tien jaar bij V&V werkzaam is als Teamleider Acceptatie Bedrijven. Van der Voorde wordt verantwoordelijk voor het volmachtenbedrijf bij VSP en Vos voor het bemiddelingsbedrijf. VSP-directeur Aart van der Waal heeft besloten zijn werkzaamheden te beëindigen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.