Volksbank kondigt verhuizing aan in Utrecht en Den Bosch

0

De Volksbank neemt op termijn afscheid van de huidige kantoorpanden in Utrecht en Den Bosch. In totaal verhuizen ongeveer 2.450 medewerkers in 2025 (Den Bosch) en 2026 (Utrecht) naar nieuwe locaties die voldoen aan de laatste duurzaamheidsvereisten.

De huidige kantoren in Den Bosch en Utrecht sluiten volgens de Volksbank niet meer goed genoeg aan bij de hybride manier van samenwerken. Ook zijn de panden niet voldoende duurzaam en lopen de huurcontracten voor beide locaties af. Een logisch moment om de huisvesting tegen het licht te houden.

Medio 2025 verhuizen de ongeveer 450 medewerkers van het kantoor in Den Bosch van Pettelaarpark 120 naar het pand ‘Belvédère I’, aan de Magistratenlaan 2-22 in Den Bosch. Dit pand heeft het energielabel A++.

De ongeveer 2.000 medewerkers van het hoofdkantoor in Utrecht verhuizen eind 2026 van de huidige locatie, Croeselaan 1, naar het ernaast gelegen pand aan de Croeselaan 15. Dit gebouw wordt de komende twee jaar volledig verbouwd en uitgebreid (zie afbeelding voor artist impression). Na de verbouwing is deze locatie ‘BREEAM Excellent’ gecertificeerd, waarmee het voldoet aan de duurzaamheidscriteria voor vastgoed volgens het Klimaatakkoord van Parijs.

Beide kantoren liggen op centrale locaties die goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.