Uitbreiding webcamadvies-applicatie Finly

0

Future of Finance komt volgende maand met een nieuwe versie van de webcamadvies-applicatie Finly. De adviseur krijgt onder andere de mogelijk om via tabs meerdere sites en Pdf’s tegelijk open te laten staan en te delen met zijn klant. Ook wordt ‘tekst chat’ toegevoegd aan Finly.

Met Finly kunnen adviseurs websites, webbased applicaties, documenten en zichzelf in beeld brengen bij hun klant. De klant ziet de applicatie in de huisstijl van zijn adviseur. De applicatie bestaat op dit moment uit vijf modules die gezamenlijk leiden tot een efficiënte adviesstraat.

Dankzij een aantal optimalisaties die zijn verwerkt in de nieuwe release, zijn de opstarttijden verleden tijd. Volgens de ontwikkelaars wordt een Finly sessie straks binnen twee seconden opgestart en kan het klantcontact dus direct beginnen.

Meerdere niveaus startpagina

De startpagina van de applicatie die nu alleen links bevat, biedt straks de mogelijkheid om mappen te maken waarin veelgebruikte links gegroepeerd kunnen worden.

De nieuwe release wordt gefaseerd uitgerold in de maand januari.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.