Swim for Tim neemt deel aan Tour du ALS

0

Swim for Tim gaat door met de strijd tegen ALS. Na een succesvolle actie tijdens de Amsterdam City Swim volgt op 31 mei 2018 ‘Klim for Tim’: een loop- en fietsactie waarbij de Mont Ventoux zal worden beklommen.

Afgelopen weekend nam het Swim for Tim-team deel aan de Amsterdam City Swim. Op de kades werden de 38 teamleden tijdens de twee kilometer lange zwemtocht toegejuicht door de familie van Tim van den Berg (foto) die onlangs overleed aan de gevolgen van ALS.

Na de Amsterdam City Swim werd namens alle donateurs van het Swim for Tim-team het eindbedrag van 92.611 euro overhandigd aan Stichting ALS Nederland. De tussenstand van de Amsterdam City Swim staat nu op ruim 1,7 miljoen euro.

“We hebben Tim beloofd door te gaan met onze strijd tegen ALS”, aldus initiatiefnemer Antoinette Kalkman. “Tim was francofiel. Daarom hebben we het plan opgevat om op 31 mei 2018 mee te doen met de Tour du ALS. We gaan de Mont Ventoux beklimmen.”

Inmiddels hebben zich twintig collega’s van Tim aangemeld. Aanmelden kan nu al via sponsor@swimfortim.nl.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.