Sterrendiner voor Swim for Tim

0

Op 3 juli nemen medewerkers van FlexFront Groep en Nationale Waarborg voor een dag een restaurant over. Onder begeleiding van een topchef serveren zij daar een culinair 4-gangen menu uit. Het diner is onderdeel van een avondvullend programma dat geheel in het teken staat van Swim for Tim.

Het gehele diner, inclusief organisatie, restaurant en de ingrediënten wordt gesponsord door een aantal maatschappijen die de Swim for Tim organisatie en het goede doel een warm hart toedragen. In dit bijzondere restaurant voor één dag is plaats voor 100 gasten. Zij betalen een all-in bijdrage van slechts 100 euro per couvert, inclusief een voortreffelijk wijnarrangement dat is samengesteld door het team van Smaakmakend. Dit bedrag komt volledig ten gunste van Stichting ALS Nederland.

Amsterdam City Swim

Tijdens de Amsterdam City Swim 2016 haalde het Swim for Tim team ruim 100.000 euro op voor Stichting ALS Nederland. Dit jaar, op 3 september 2017, gaan opnieuw 32 man voor Swim for Tim het water in, waaronder een team van Munt Hypotheken, NIBC Direct, Van Bruggen Adviesgroep, FlexFront, Nationaal Hypotheek Loket en Nationale Waarborg. Zij willen per deelnemer tenminste 1.000 euro ophalen.

Reserveer een stoel of tafel

Het diner wordt gehouden op een nog geheime locatie in het midden van het land. Het programma start om 18.00 uur met de ontvangst en eindigt rond 22.00 uur. Reserveren per couvert of per tafel kan door een e-mail te sturen naar sponsor@swimfortim.nl. Vermeldt daarin uw naam, het aantal personen waarmee u wilt deelnemen aan het diner en het factuuradres.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.