Startup Award 2017 nominatie voor Ikbenfrits

0

Ikbenfrits.nl is samen met Inkless, WizeNoze en We4Sea genomineerd voor de NU.nl Startup Award 2017. Deze award wordt uitgereikt aan een ‘origineel startend bedrijf dat uitblinkt in hun sector en een maatschappelijke bijdrage levert aan de uitdagingen waar Nederland mee te maken heeft’.

Ikbenfrits, opgericht door Michiel Lensink, is een online hypotheekdienst. Consumenten kunnen hier online verschillende berekeningen uitvoeren en een adviesgesprek inplannen. Bij het bedrijf – dat nu 18 maanden actief is – werken 18 mensen.

Big Improvement Day

De jury van de NU.nl Startup Award bestaat uit Joris van Heukelom (MakerStreet), Ben Woldring (Bencom), Jan Andriessen (henQ), Michiel Huitema (KvK), Philippe Wits (a.s.r), Diana Krieger (The Next Women), Ralph van Hessen (BID) en Suzanne Blotenburg (NUzakelijk/StartupJuncture). De NU.nl Startup Award is onderdeel van de Big Improvement Day (BID) die op dinsdag 17 januari wordt gehouden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.