Samenwerking VCN met Qees

0

VCN gaat een exclusieve samenwerking aan met HR- en salarisadviseur Qees. Door deze samenwerking kunnen financieel adviseurs de werkgevers een totaaloplossing bieden rondom verzuim en HR.

“Deze dienst is zeer geschikt voor een groot deel van onze aangesloten intermediairs”, zegt manager VCN Inkomen Leon van Druenen. “Zo heb je als adviseur en werkgever altijd een rechterhand beschikbaar op het gebied van HR en verzuim, zonder extra tijd te investeren.”

Kennis delen

“Door de koppeling met de salarisadministratie heeft de adviseur de kans om werkgevers nog beter te ondersteunen en loonkosten te verlagen”, vervolgt Van Druenen. “Het intermediair heeft met de expertise van Qees een sterke troef in handen om zich nog beter te profileren bij werkgevers.”

Een speerpunt in de samenwerking is kennis delen. VCN en Qees bieden binnenkort kennissessies aan voor intermediairs. In Nuenen is een kennissessie gepland op 18 en 19 oktober. Daarnaast komt er op 25 oktober een webinar.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.