NN verkoopt Mandema & Partners

0

Nationale Nederlanden verkoopt dochteronderneming Mandema & Partners aan Van Lanschot Chabot. De verzekeringsmakelaar en risicoadviseur is actief op drie expertisegebieden actief op de zakelijke markt: Risicomanagement, Pensioen, Zorg & Verzuim en Executive Insurance Services/Particulier.

Bij het in Den Haag gevestigde en zelfstandig opererende Mandema & Partners werken 145 medewerkers. De verkoop is het resultaat van de structurele strategische evaluatie van de portefeuille van NN Group. Naar verwachting wordt de transactie in het vierde kwartaal van 2016 afgerond.

Eigen volmachtbedrijf Mandema

Financiële dienstverlener Mandema & Partners biedt advies en oplossingen voor bedrijfs- en ondernemersrisico’s, pensioen en zorg & verzuim. Naast deze advisering bemiddelen zij via het eigen volmachtbedrijf ook bij het tot stand komen van de overeenkomst(en) met aanbieders van financiële producten. Het bedrijf werkt met name voor grote en middelgrote ondernemingen en instellingen (ca. 7.700) in Nederland. Maar ook particulieren (ca. 4.500) behoren tot de klantenkring.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.