NN komt opnieuw in bezit van Hello Mobility dankzij overname

0

Nationale-Nederlanden neemt RoadsafetyLAB over: een bedrijf dat werkgerelateerde verkeersongevallen helpt voorkomen met behulp van datagedreven oplossingen voor wagenparken. Daarmee komt ook de ooit door NN ontwikkelde dienst Hello Mobility weer volledig in handen van de verzekeraar.

Nationale-Nederlanden ontwikkelde Hello Mobility destijds zelf om bedrijven met wagenparken te helpen hun verkeersveiligheid te vergroten en hun wagenparkkosten te verlagen. Tegelijkertijd kan Hello Mobility bijdragen aan duurzamer rijgedrag. In 2021 heeft het Hello Mobility verkocht aan het toenmalige VVCR-Prodrive (nu RoadsafetyLAB).

Edwin Grutterink (foto), directeur Schade Intermediair: “Nationale-Nederlanden wil de verzekerbaarheid van grotere wagenparken verbeteren. Dit doen we door Hello Mobility voor deze wagenparken als geïntegreerde dienst aan te bieden bij onze Wagenparkverzekering. We nemen The RoadsafetyLAB over om de ontwikkeling van Hello Mobility te versnellen en verder af te stemmen op onze verzekeringen. Dit past binnen onze strategie om klanten te ondersteunen een duurzaam en veiliger wagenpark te realiseren.”

Klanten merken niets van de overname. The RoadsafetyLAB blijft de dienstverlening voortzetten.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.