Nieuwe leden commissie van advies Stv

0

Melanie van den Berg en Mariëlle van de Merbel treden toe tot de commissie van advies van de Stichting toetsing verzekeraars (Stv). De leden Emily Aberson, Bart Boere en Rob Schotsman zijn na twee termijnen van drie jaar niet meer herbenoembaar. Zij verlaten de commissie per 1 november.

De commissie van advies voorziet het bestuur van Stichting toetsing verzekeraars van advies over uiteenlopende onderwerpen rondom het Keurmerk. Het nieuwe lid Van de Merbel (41) is adjunct-directeur Levensverzekeringen bij ASR. Voorheen was zij adjunct-directeur Klantcontact en hoofd van het klantcontactcentrum bij dezelfde verzekeraar.

Van den Berg (38) is zelfstandig ondernemer in juridisch en compliance-advies en training. Zij was senior jurist van het Kernteam Klantbelang Centraal bij Achmea en geeft trainingen voor onder meer het Nederlands Compliance Instituut. Daarnaast is zij als research fellow verbonden aan Tilburg University. Van den Berg doet onderzoek naar Nudging in Finance.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.