Nieuwe CEO Allianz Benelux

0

Robert Franssen (62) stopt op 31 maart 2017 als CEO van Allianz Benelux. Anthony Bradshaw (49) volgt hem in deze functie op. Bradshaw komt van Allianz Italy, waar hij als lid van de Board of Management verantwoordelijk is voor de verzekeringsproducten.

Franssen (foto) is al 13 jaar CEO bij Allianz, eerst van Allianz Belgium en vervolgens, na de integratie van de Benelux-entiteiten in 2013, van Allianz Benelux. Franssen wordt na zijn vertrek als CEO de nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen van Allianz Benelux. Ook behoudt hij zijn huidige posities in andere raden van commissarissen binnen Allianz Group.

Benelux

Anthony Bradshaw

Allianz Nederland bedient meer dan 1,3 miljoen klanten via het intermediaire distributiekanaal en haar direct writer Allsecur. De Nederlandse activiteiten zijn goed voor een omzet van 1 miljard euro. In België en Luxemburg zijn 1 miljoen klanten goed voor een gezamenlijke omzet van 2,4 miljard euro.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.