Merius hoofdsponsor LEF Finance Run

0

Merius Hypotheken is dit jaar hoofdsponsor van de Finance Run 2017, georganiseerd door Stichting LEF. Op vrijdag 1 september kan iedereen die werkzaam is in de financiële dienstverlening het zogenaamde 5 km ‘rondje Bosbaan’ in het Amsterdamse Bos een of twee keer lopen.

Naast het sportieve onderdeel is de Finance Run vooral ook een informeel netwerkevenement voor professionals uit de financiële dienstverlening. Met de opbrengsten van het evenement kan Stichting LEF nog meer gastdocenten inzetten om jongeren financieel bewuster te maken.

Financieel gezonde toekomst

Dat was voor Merius ook een van de belangrijkste redenen om hoofdsponsor te worden. Cor Zwaan, Director Investment Solutions van CMIS Group: “Als jongeren vroeg bewust worden gemaakt en kennis, inzicht en vaardigheden opdoen met betrekking tot hun geldzaken, draagt dit bij aan een stevige basis die ze nodig zullen hebben voor een financieel gezonde toekomst om bijvoorbeeld hun woonwensen te kunnen realiseren”.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.