Lindenhaeghe neemt FOI over

0

Lindenhaeghe Groep heeft opleidingsinstituut FOI overgenomen. Daarmee krijgt Lindenhaeghe, dat tot nu toe vooral actief is in het particuliere domein, ook een uitgebreid aanbod in het zakelijke domein.

FOI is gespecialiseerd in Finance en Vastgoed. Volgens Lindenhaeghe is die specialisatie juist nu waardevol: veel financieel adviseurs breiden momenteel hun dienstverlening uit naar de zakelijke dienstverlening en richting commercieel vastgoed.

Edwin Deijs (foto), Commercieel directeur bij Lindenhaeghe: “We zien een toenemende interesse in onze zakelijke financieringslijn. Dat past bij de ontwikkeling dat adviseurs zich oriënteren op het verbreden van hun dienstverlening. Dankzij FOI kunnen wij onze klanten in één keer toegang geven tot bijna honderd extra opleidingen op het gebied van zakelijk financieren en commercieel vastgoed.”

Marleen van de Sande, Operationeel directeur bij FOI: “We staan er goed voor en hebben de afgelopen jaren een stevig fundament neergezet waar we onder de vlag van Lindenhaeghe op voort kunnen borduren. Dankzij Lindenhaeghe kunnen we een kwaliteitsimpuls geven aan onze online opleidingen en gebruikmaken van het applicatielandschap waar Lindenhaeghe de afgelopen jaren flink in heeft geïnvesteerd. Daarnaast kunnen wij onze mooie opleidingen aan een breder publiek beschikbaar stellen. Daar kijken wij enorm naar uit.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.